0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Werchter

Opzoek naar een dierenarts in Werchter, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Waarom dierenartsenpraktijk Heideberg jouw perfecte partner is!

Woon je in Werchter en deel je je leven met een hond, kat, konijn, kip of parkiet? Natuurlijk wil je enkel het allerbeste voor je huisdier. Het hebben van een goede dierenarts in de nabije omgeving is dan ook van groot belang. Zoek niet langer, want dierenartsenpraktijk Heideberg staat klaar om jou en je huisdier te ondersteunen! Ontdek waarom onze praktijk de ideale keuze is voor de gezondheid en het welzijn van jouw geliefde huisdieren in Werchter.

Dierenarts in Werchter met een hart voor dieren

Als baasje wil je alleen het beste voor je dier. Een goede dierenarts kan hierbij helpen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe dierenarts in Werchter of gewoon nieuwsgierig bent naar wat onze dierenartsenpraktijk te bieden heeft, stellen we je graag Dierenartsenpraktijk Heideberg voor, dierenarts kortbij Werchter.

Woonachtig in Werchter en op zoek naar een dierenarts?

Bij dierenartsenpraktijk Heideberg bieden we diverse diensten aan. Uiteraard kan je bij ons terecht voor consultaties. We voeren gezondheidsonderzoeken en vaccinaties uit, maar bieden ook verder onderzoek aan. Je kan in onze praktijk ook terecht voor bloedonderzoek, urineonderzoek en medische beeldvorming onder de vorm van radiografie (RX) en echografie. en jammer genoeg ook voor euthanasie Onze praktijk beschikt over een eigen laboratorium voor deze onderzoeken, dus je hoeft geen dagen te wachten op resultaat, integendeel: binnen het kwartier hebben we doorgaans resultaat. Ook operaties en tandheelkunde zijn bij ons mogelijk. Naast dit alles helpen we je ook met voedingsadvies. We gaan op zoek naar een voeding op maat die voldoet aan de specifieke gezondheidsbehoeften van jouw huisdier.

Huisbezoek door de dierenarts in Werchter?

Onze dierenarts komt ook op huisbezoek in Werchter. We begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar de praktijk te komen. We kunnen daarom ook naar jouw thuis komen voor een onderzoek of behandeling.

Ben je op zoek naar een dierenarts van wacht in Werchter?

We begrijpen dat ongelukken en spoedgevallen niet altijd gebeuren binnen de normale openingsuren. Daarom zijn wij ook buiten deze uren beschikbaar voor spoedgevallen bij onze patiënten. Bel ons en we helpen je graag verder. Indien het te druk is of we kunnen zelf niet tijdig helpen, verwijzen we je door naar een collega dierenarts van wacht in de buurt van Werchter, zodat je dier steeds verder geholpen wordt.

Wil je meer informatie over onze dierenartsenpraktijk? Of heb je een vraag over de gezondheid van jouw huisdier? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32