0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Keerbergen

Opzoek naar een dierenarts in Keerbergen, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Waarom dierenartsenpraktijk Heideberg jouw perfecte partner is!

Als je in Keerbergen woont en een huisdier hebt, wil je alleen het beste voor je viervoeter, konijn of parkiet. Een goede dierenarts in de buurt hebben is dan ook essentieel. Zoek niet verder, want Dierenartsenpraktijk Heideberg is er om jou en jouw huisdier te helpen! In dit artikel zullen we je vertellen waarom onze praktijk de perfecte keuze is voor jouw huisdieren.

Ben je op zoek naar een betrouwbare, ervaren dierenarts in Keerbergen? Dan ben je bij dierenartsenpraktijk Heideberg aan het juiste adres. We bieden een breed gamma aan diensten en onderzoeksmogelijkheden aan, hebben een deskundig team van dierenartsen en bieden ook huisbezoeken en wachtdiensten aan. Contacteer ons vandaag nog om een afspraak te maken.

Diensten

Bij dierenartsenpraktijk Heideberg in Keerbergen bieden we een breed scala aan diensten aan, zodat je dier altijd de hulp krijgt die het nodig heeft. Of je nu een consultatie nodig hebt om je dier te laten onderzoeken of je dier moet geopereerd worden, dit kan bij ons allemaal. Wij beschikken over een eigen labo voor bloed- en urineonderzoek en toestellen voor medische beeldvorming om ook de meer complexe problemen op te helderen. Bij dierenartsenpraktijk Heideberg in Keerbergen behandelen we verschillende soorten huisdieren, van katten en honden tot cavia’s en kippen.

Onze diensten voor patiënten in Keerbergen

Ons team heeft een groot hart voor dieren en heeft veel ervaring in het behandelen van huisdieren. We werken hard om onze kennis up-to-date te houden en zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve behandelingen en technieken om jouw dier gezond te maken en te houden. We zorgen ervoor dat elke behandeling die we aanbieden, wordt uitgevoerd met de grootste zorg en aandacht.

Dierenarts aan huis in Keerbergen

We begrijpen dat het voor sommige eigenaars niet eenvoudig is om naar onze praktijk te komen. Ook voor sommige dieren is dit geen evidentie, bijvoorbeeld dieren die moeilijk in de auto kunnen of dieren die herstellende zijn van een operatie. Daarom bieden we ook huisbezoeken aan. Dit betekent dat we naar jou toe komen, zodat je huisdier zich op zijn gemak kan voelen in zijn vertrouwde omgeving. Ook als je meerdere huisdieren hebt die naar de dierenarts moeten, kan dit handig zijn.

Tandheelkunde voor dieren in Keerbergen

Naast allerlei andere behandelingen, bieden we ook tandheelkunde voor dieren aan (honden, katten, konijnen en knaagdieren). Het is zeer belangrijk om de tanden van je huisdier regelmatig te laten controleren en goed te onderhouden. Slechte tanden kunnen namelijk leiden tot veel pijn en ongemak en kunnen zelfs bijdragen aan andere problemen, zoals hartfalen! Onze dierenartsen hebben veel kennis over gebitsproblemen bij huisdieren en zullen je met veel plezier verder helpen.

Dierenarts van wacht in Keerbergen

Spoedgevallen gebeuren uiteraard niet alleen maar tijdens onze openingsuren. Daarom bieden we bij Dierenartsenpraktijk Heideberg een wachtdienst aan voor onze patiënten. Zit je met een noodgeval en heeft je huisdier dringend medische hulp nodig buiten de normale openingstijden? Bel ons dan op en we zullen ervoor zorgen dat je huisdier de best mogelijke zorg krijgt. Onze praktijk werkt ook samen met verschillende collega’s dierenartsen in de buurt van Keerbergen. We doen steeds ons uiterste best om je zelf verder te helpen, maar soms kan het gebeuren dat we je naar hen doorverwijzen. Indien wij zelf door omstandigheden de telefoon niet kunnen opnemen, omdat we bijvoorbeeld met een spoedoperatie bezig zijn, dan zal je via ons antwoordapparaat naar hen doorverwezen worden.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32