0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Onze diensten

Wij bieden een breed gamma aan diensten aan, hieronder vind je er een deel van terug. Wil je weten of wij een bepaald dienst aanbieden, contacteer ons.

Maak een afspraak

Of bel ons voor meer info

0472 22 32 32

Mondmasker, Bloedbuisjes, Stethoscoop, Spuiten

WIJ MAKEN HET VERSCHIL

Honden, katten, konijnen, knaagdieren en kippen zijn van harte welkom

Dierenartsenpraktijk De Heidenberg is een eerstelijns dierenartsenpraktijk waar we jouw dier behandelen met veel zorg. Wij bieden diensten aan van vaccinaties tot complexe orthopedische chirurgie.

Onze praktijk is uitgerust met moderne apparatuur om ook de meer complexe gevallen te kunnen verder helpen. Wij beschikken over een eigen laboratorium met bloed-analyse, urine-analyse en microscopie. Daarnaast hebben we een RX-toestel en een echo-toestel, waardoor ook medische beeldvorming van jouw dier bij ons mogelijk is. Hierdoor hebben we doorgaans snel resultaat en kunnen we snel een gepaste behandeling opstarten.

Onze diensten op een rijtje

Kat en hond

Consultatie

Om de gezondheid van je huisdier te bewaken en te zorgen voor een optimale levenskwaliteit, is het belangrijk om tijdig op consultatie te gaan voor onderzoek en advies.

Lees meer

Vaccinatie

Vaccinatie

Voor de gezondheid van jouw huisdier, laat deze tijdig vaccineren. Ook als je op vakantie gaat met je huisdier is dit van groot belang.

Lees meer

Chirurgie hond

Chirurgie

Chirurgische ingrepen zoals sterilisaties, castraties, gezwellen wegnemen, keizersnedes, … staan dagelijks op onze agenda.

Lees meer

RX foto's, RX toestel

Medische beeldvorming

Wij beschikken we over een echografietoestel voor abdominale echografieën en een röntgentoestel om RX-foto’s te nemen. Heel belangrijk in het stellen van de juiste diagnose.

Lees meer

Bloedbuisje, potje urine voor onderzoek

Bloed- en urineonderzoek

Deze onderzoeken zijn onontbeerlijk in de diergeneeskunde. Wij hebben ons eigen labo waardoor we heel snel (+/- 15 minuten) bloed- en urinestalen kunnen analyseren.

Lees meer

Tandverzorging door dierenarts Jolien Boets

Tandheelkunde en verzorging

Een gezond gebit is essentieel voor het welzijn van jouw dier. Hiervoor is o.a. de preventie van tandplak en tandsteen zeer belangrijk.

Lees meer

Gehospitaliseerde poes

Hospitalisatie

Onze hospitalisatieruimte wordt onder meer gebruikt voor dieren die geopereerd werden om nog even te bekomen na de ingreep. Ook dieren die erg ziek zijn worden gehospitaliseerd.

Lees meer

Pootje in hand, afscheid nemen

Euthanasie

Afscheid nemen van een geliefd huisdier is een emotioneel moment, maar wij zorgen voor een waardige afsluiting en begeleiden u met respect doorheen dit proces.

Lees meer

Dierenarts op huisbezoek, dokterstas

Huisbezoek

Dierenarts aan huis? Wij komen bij je thuis voor onderzoek, behandeling én euthanasie, voor een optimale comfortbeleving van jou en je dier.

Lees meer

Hond, puppy en poes

Gewichtsbegeleiding

Overgewicht bij huisdieren brengt risico’s met zich mee, maar afvallen moet op een verantwoorde manier met begeleiding om te voorkomen dat er nieuwe problemen ontstaan.

Lees meer

Microscopie

Microscopie

De microscoop is een onmisbaar hulpmiddel in de diergeneeskunde om diagnoses te stellen van kleine, onzichtbare kriebelbeestjes zoals mijten en parasieten die grote overlast kunnen veroorzaken.

Lees meer

Gezond lopende hond

Voeding & apotheek

Na het stellen van de diagnose in onze praktijk, starten we meteen de juiste therapie met medicatie uit onze ruime apotheek, inclusief voedingsadvies.

Lees meer

Bloeddrukmeting hond

Bloeddrukmeting

Bloeddrukmeting bij hond of kat: belangrijk voor preventie en monitoring van diverse aandoeningen. Wij hebben toestellen in huis voor een correcte meting, ook tijdens een anesthesie.

Lees meer

Oogdrukmeting hond

Oogdrukmeting

Honden, katten en konijnen kunnen glaucoom (te hoge oogdruk) krijgen, wat pijn, blindheid of zelfs oogverlies kan veroorzaken. Een pijnloze oogdrukmeting controleert dit. Kom gerust langs voor een meting!

Lees meer

Uiteraard kunnen wij niet ons volledige gamma aan zorg vertellen omdat dit zo enorm uitgebreid is. Daarom hebben wij ons beperkt tot de meest voorkomende diensten. Heb je een vraag of wij een bepaalde handeling wel uitvoeren, contacteer ons en wij doen ons uiterste best jouw hierbij te helpen.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32