0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Beerzel

Opzoek naar een dierenarts in Beerzel, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Dierenartsenpraktijk Heideberg, de dierenarts bij jou in de buurt.

Ben je van Beerzel en je zoekt de beste zorg voor jouw huisdier? Dan is Heideberg de ideale dierenarts voor de regio Beerzel. Wij leggen de nadruk op betrouwbare service en hoogwaardige diergeneeskunde. Een goede dierenarts in de nabijheid van Beerzel is van essentieel belang voor de gezondheid en het welzijn van je geliefde huisdier. In onze praktijk streven we ernaar om een betrouwbare partner te zijn in de zorg voor jouw huisdier. Ons team staat klaar om de beste medische zorg en persoonlijke aandacht te bieden. Kies voor de vertrouwde expertise van Heideberg voor een gezond en gelukkig leven voor jouw huisdier in Beerzel.

Dierenarts in Beerzel, de beste zorg voor jouw dier

Ben je woonachtig in Beerzel en ben je op zoek naar een goede dierenarts? Dan is Dierenartsenpraktijk Heideberg in Keerbergen niet zo ver af. Binnen onze praktijk streven wij naar kwalitatieve en correcte diergeneeskunde. Ons team heeft een groot hart voor dieren en hecht veel belang aan een persoonlijke en individuele aanpak. Elk dier is namelijk uniek!

Dierenarts van wacht in Beerzel

Wanneer zich een noodsituatie voordoet, is het geruststellend om te weten dat je in de buurt van Beerzel een dierenarts van wacht kan bereiken. Heb je een noodgeval zoals een aanrijding, een erg grote wonde, aanhoudende epilepsie, … aarzel dan niet om ons te bellen. Indien wij zelf niet beschikbaar kunnen zijn, omdat er bijvoorbeeld al te veel spoedgevallen zijn of omdat een collega in de buurt wachtdienst heeft, dan hoor je op ons antwoordapparaat welke dierenarts in de buurt van Beerzel er van wacht is. 

Uitgebreide diensten voor de beste dierenzorg

Dierenartsenpraktijk Heideberg in de buurt van Beerzel biedt een uitgebreid aanbod aan diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw huisdier een gezond en gelukkig leven leidt. Onze dierenartsen staan klaar voor bloed- en urineonderzoek met resultaten binnen de 15 minuten (m.u. sommige onderzoeken), tandheelkunde, tandverzorging, voedingsadvies op maat, medische beeldvorming zoals RX en echografie. Bovendien voeren we ook chirurgische ingrepen uit, variërend van standaardprocedures zoals sterilisatie en castratie tot meer gespecialiseerde operaties zoals het wegnemen van gezwellen.

Dierenarts op huisbezoek in Beerzel

In onze praktijk begrijpen we dat de behoefte de beste diergeneeskunde zich niet beperkt tot één locatie. Daarom streven we ernaar om onze deskundige zorg uit te breiden naar omliggende gemeenten, waaronder Beerzel. Soms is het voor het welzijn van jouw dier beter dat de dierenarts aan huis langskomt, daarom bieden we ook de dienst “Dierenarts aan huis” in Beerzel aan.

Ontdek zelf waarmee onze praktijk jouw dier van dienst kan zijn. Bel ons gerust op voor een afspraak of wanneer je nog een vraag hebt.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32