0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Grasheide

Opzoek naar een dierenarts in Grasheide, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Een betrouwbare dierenarts bij jou in de buurt.

Woonachtig in Grasheide en de eigenaar van een huisdier, hetzij een hond, kat, cavia, of parkiet? Uiteraard streef je naar het allerbeste voor je metgezel. Een betrouwbare dierenarts in de buurt is dan ook van essentieel belang. Zoek niet langer, want dierenartsenpraktijk Heideberg staat klaar om jou en je huisdier te ondersteunen! Ontdek waarom onze praktijk de voorkeurskeuze vormt voor de gezondheid en het welzijn van jouw huisdieren in Grasheide.

Dierenarts in Grasheide – Dierenartsenpraktijk Heideberg

Ben je op zoek naar een dierenarts in de buurt van Grasheide die jouw hond, kat, konijn, knaagdier of zelfs kip kan behandelen? Zoek niet verder! Bij Dierenartsenpraktijk Heideberg ben je aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en toegewijd team dat volledige zorg biedt voor jouw huisdieren. Onze praktijk biedt verschillende diensten aan, van consultaties tot operaties en bloedonderzoek tot medische beeldvorming.

Onze praktijk is bedreven in de behandeling van honden, katten, kippen, konijnen, hamsters en cavia’s. Of je nu preventieve gezondheidszorg nodig hebt of dringende medische hulp, we staan klaar om je te helpen. 

Dierenarts aan huis Grasheide

We bieden ook huisbezoeken in Grasheide aan voor dieren of eigenaars die het moeilijk hebben om naar de praktijk te komen. We begrijpen hoe belangrijk jouw huisdier voor je is en we zorgen ervoor dat we de tijd nemen om jouw dier te leren kennen en de beste behandeling te bieden.

Onze diergeneeskundige diensten regio Grasheide

Bij dierenartsenpraktijk Heideberg beschikken we over een uitgebreid gamma aan diensten, waaronder vaccinaties, chirurgie, medische beeldvorming met RX en echo, bloed- en urineonderzoek, tandheelkunde en voedingsadvies. We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat je huisdier gezond blijft en de best mogelijke zorg krijgt.

We werken steeds met de nieuwste en veilige apparatuur om de gezondheid en het comfort van jouw dier te garanderen. We proberen er zo goed mogelijk voor te zorgen dat jouw huisdier zich op zijn of haar gemak voelt en de behandeling krijgt die nodig is.

Dierenarts van wacht in Grasheide

We begrijpen dat een medisch noodgeval op elk moment kan gebeuren. Daarom hebben we ook een dierenarts van wacht in de buurt van Grasheide die klaar staat om te helpen in geval van nood. Bij een spoedgeval buiten onze normale uren, kan je ons opbellen en je wordt doorverbonden met onze dierenarts van wacht of we verwijzen je naar een collega dierenarts in de buurt van Grasheide.

Heb je nog verdere vragen? Neem contact met ons op en we helpen je zo goed mogelijk verder. We verheugen ons erop om jou en jouw huisdier te ontmoeten.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32