0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Jouw dierenarts in de buurt open op zaterdag

Op zoek naar een dierenarts die ook op zaterdag open is, omdat je trouwe huisdier geen agenda heeft, of omdat jijzelf niet anders kan?

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Dierenarts open op zaterdag

Zoek je een dierenarts die ook op zaterdag open is, omdat je trouwe viervoeter geen kalender kent en plots ziek kan worden? Geen zorgen, bij Dierenartsenpraktijk Heideberg staat jouw huisdier altijd op de eerste plaats. Wij begrijpen dat je in een druk leven soms moeilijk tijd kan vinden voor een bezoek aan de dierenarts. Daarom zijn wij er voor jou en je huisdier, niet alleen tijdens de week maar ook op zaterdagochtend.

Woon je in Keerbergen, Tremelo, Werchter, Schriek, Grootlo, Haacht, Rijmenam, Bonheiden, Putte, Beerzel, Grasheide, Baal, Begijnendijk, Betekom of elders? Je bent elke zaterdag in de voormiddag welkom bij onze dierenartsen.

Dierenarts open op zaterdag

Ook op zaterdag kan jouw huisdier bij ons terecht

Ook op zaterdag ben jij en je huisdier onze prioriteit. Of het nu gaat om dringende zorg, routinecontroles, verzorging of voedingsadvies, je hoeft niet te wachten tot maandag of op zoek te gaan naar een dierenarts van wacht.

Een afspraak maken bij onze dierenartsen op zaterdag?

Onze openingstijden zijn ruim: naast de weekdagen zijn we ook op zaterdag van 9u tot 11u beschikbaar voor al jouw diergeneeskundige behoeften. Een afspraak maken? Dat kan eenvoudig online, telefonisch op 0472 22 32 32, of via e-mail op info@heideberg.be.

Heb je een spoedgeval buiten onze openingstijden in de regio Keerbergen? Geen nood, je kan ons altijd bereiken op 0472 22 32 32. In het weekend zijn we onderdeel van een wachtdienst, en op ons antwoordapparaat hoor je altijd welke dierenarts van dienst is. 

Dus, of het nu een gepland bezoek is of een onverwachte nood, bij Dierenartsenpraktijk Heideberg ben je aan het juiste adres, ook op zaterdag. Jouw huisdier verdient de beste zorg, wanneer dan ook.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32