0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Baal

Opzoek naar een dierenarts in Baal, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Waarom dierenartsenpraktijk Heideberg jouw perfecte partner is.

In Baal wonend en zorg je voor een huisdier, hetzij een konijn, hond, kat of ander dier? Natuurlijk streef je naar het allerbeste voor je huisdieren. Het hebben van een betrouwbare en betaalbare dierenarts in de regio is dan ook van cruciaal belang. Zoek niet verder, want dierenartsenpraktijk Heideberg staat klaar om jou en je huisdieren te ondersteunen!

Jouw dierenarts in de buurt van Baal

Dierenartsenpraktijk Heideberg is een praktijk nabij Baal die jouw huisdieren de beste verzorging biedt. We streven naar professionele en eerlijke diergeneeskunde voor jouw dier(en). Voor ons is het belangrijk dit te combineren binnen een warme en huiselijke sfeer. 

Kwaliteit en kennis zijn twee essentiële elementen die wij binnen onze praktijk nastreven. We bieden een uitgebreide waaier aan diensten aan om jouw dier zo goed mogelijk verder te kunnen helpen. Het maakt niet uit of het gaat om een controle, een vaccinatie, een operatie, een bloedonderzoek of medische beeldvorming, je bent bij ons meer dan welkom.  Ons team heeft een passie voor dieren en streeft steeds naar de beste medische zorg. We weten maar al te goed hoe belangrijk deze kleine familieleden zijn en we zetten ons 100% in voor jouw huisdier(en).

Dierenarts op huisbezoek in Baal

Wil je graag een dierenarts die aan huis komt in Baal? Ook dan ben bij ons aan het juiste adres, want wij bieden ook huisbezoeken in Baal aan. Zo hoeven jij en je dier de verplaatsing niet te maken naar onze praktijk, maar komt de dierenarts tot bij jou.

Dierenarts van wacht in Baal

Heb je een spoedgeval buiten de openingsuren? Wij trachten steeds beschikbaar te zijn voor onze patiënten in geval van nood. Uiteraard kies je niet wanneer je dier erg ziek wordt, maar soms is het belangrijk om snel te handelen. We zullen je zelf zo snel mogelijk verder helpen of je doorverwijzen naar een collega dierenarts van wacht in de buurt van Baal.

Dierenartsenpraktijk Heideberg is een deskundige, toegankelijke en betrouwbare praktijk regio Baal. Indien je een afspraak wenst of vragen hebt, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32