0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Begijnendijk

Opzoek naar een dierenarts in Begijnendijk, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Waarom dierenartsenpraktijk Heideberg jouw ideale partner is!

Je bent van Begijnendijk en je hebt huisdieren zoals bijvoorbeeld een konijn, hond of kat? Natuurlijk wil je het allerbeste voor jouw dieren. Het hebben van een goede dierenarts in de nabijheid is dan ook van groot belang. Zoek niet verder, want dierenartsenpraktijk Heideberg staat klaar om jou en je huisdieren te ondersteunen!

Dierenarts in Begijnendijk voor jouw huisdier

Als huisdiereigenaar wil je alleen het beste voor je trouwe vriend. Of het nu gaat om een zieke kat, een gewonde hond of een ander dier dat medische hulp nodig heeft, bij dierenartsenpraktijk Heideberg helpen we je met plezier verder. We behandelen honden, katten, kippen, konijnen en knaagdieren.

Over dierenartsenpraktijk Heideberg

Dierenartsenpraktijk Heideberg is een dierenartsenpraktijk actief in de buurt van Begijnendijk. We zijn een deskundig team dat ervoor zorgt dat jouw huisdier de beste zorg krijgt. Onze praktijk biedt verschillende diensten aan, waaronder consultatie, gezondheidsonderzoek, vaccinatie, chirurgie, medische beeldvorming zoals RX en echo, bloed- en urineonderzoek, bloeddruk van je dier laten meten, tandheelkunde en voedingsadvies. Of je nu een gewoon jaarlijks onderzoek nodig hebt of je hebt een complexer geval, bij ons is iedereen welkom.

Dierenarts aan huis in Begijnendijk

Onze dierenarts komt ook op huisbezoek in Begijnendijk indien gewenst. Dit kan handig zijn als je meerdere dieren hebt, als je geen vervoersmogelijkheden hebt of om je dier geen onnodige stress te bezorgen bij bijvoorbeeld een euthanasie. Zo kan je dier in zijn eigen, vertrouwde omgeving blijven.

Extra onderzoek

Sommige gevallen vereisen bijkomend onderzoek. Zo kan het soms nuttig zijn om een bloed- en/of urineonderzoek te laten uitvoeren. Ook dit kan bij ons gebeuren. Doordat wij een eigen labo hebben, weten we heel snel het resultaat. In andere gevallen kan het nodig zijn om medische beeldvormingstechnieken zoals RX en echo in te schakelen om tot een juiste diagnose te komen. Dit kan ook bij ons op de praktijk gebeuren.

Dierenarts van wacht in Begijnendijk

Het is essentieel om te weten wie de dierenarts van wacht is in de regio Begijnendijk. Een noodgeval kan zich immers altijd voordoen buiten de openingsuren van de praktijk. 

Er is altijd een dierenarts van wacht in de regio Begijnendijk om jou te helpen als jouw huisdier dringend medische hulp nodig heeft. Wij bieden een wachtdienst aan voor onze eigen patiënten en werken ook samen met collega’s in de buurt. Je kan ons steeds telefonisch bereiken of op ons antwoordapparaat te weten komen bij wie je terecht kan.

Van jaarlijkse check-ups tot moeilijkere gevallen en noodgevallen, wij trachten er steeds voor te zorgen dat jouw dier gezond en gelukkig blijft. Je kan ons steeds contacteren voor verdere vragen of om een afspraak te maken.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32