0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Bonheiden

Opzoek naar een dierenarts in Bonheiden, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Dierenartsenpraktijk Heideberg zorgt voor jouw huisdier

Woon je in Bonheiden en zoek je de beste zorg voor jouw huisdier? Dan is Heideberg de ideale dierenartsenpraktijk voor de regio Bonheiden. Wij leggen de nadruk op betrouwbare service en hoogwaardige diergeneeskunde. Een goede dierenarts in de nabijheid van Bonheiden is cruciaal voor de gezondheid en het welzijn van je geliefde huisdier. Bij Heideberg streven we ernaar om een betrouwbare partner te zijn in de zorg voor jouw huisdier. Ons toegewijde team staat klaar om de beste medische zorg en persoonlijke aandacht te bieden. Kies voor de vertrouwde expertise van Heideberg voor een gezond en gelukkig leven voor jouw huisdier in Bonheiden.

Dierenarts in Bonheiden: Wij zorgen voor jouw huisdier

Dierenartsenpraktijk Heideberg is een goed uitgeruste praktijk voor kleine huisdieren in het dorp van Keerbergen, kortbij Bonheiden. Bij ons staat de gezondheid van jouw dier voorop. We behandelen honden, katten, kippen, konijnen en knaagdieren.

Dierenarts van wacht in Bonheiden

Uiteraard komen spoedgevallen niet alleen voor tijdens de openingsuren. Daarom biedt dierenartsenpraktijk Heideberg voor haar patiënten een dierenarts van wacht aan in de buurt van Bonheiden. Of het nu gaat om een ongeluk, plotselinge ziekte of een ander noodgeval, onze dierenartsen staan paraat om zo snel en efficiënt mogelijk hulp te bieden. Indien we door omstandigheden niet bereikbaar kunnen zijn, zorgen we er steeds voor dat je bij een collega dierenarts van wacht in de buurt van Bonheiden terecht kan.

Uitgebreide zorg voor jouw huisdier

In onze praktijk zijn we ervan overtuigd dat uitgebreid onderzoek soms essentieel kan zijn voor de gezondheid van het dier. Daarom bieden we diverse diensten aan, waaronder bloed- en urineonderzoek, tandheelkundige ingrepen en preventieve mondhygiëne, voedingsadvies op maat en medische beeldvorming zoals RX en echografie. Daarnaast bieden we ook operaties aan. Onze chirurgische mogelijkheden omvatten standaardprocedures zoals sterilisatie en castratie, maar je kan ook voor complexere ingrepen bij ons terecht. 

Dierenarts aan huis in Bonheiden

Hoewel onze praktijk fysiek gevestigd is in Keerbergen, reikt onze toewijding voor jouw dier verder dan de grenzen van het dorp. Bij ons bestaat dus ook de mogelijkheid dat een dierenarts bij jou aan huis komt in Bonheiden. In sommige gevallen is een huisbezoek namelijk een betere optie voor dier en/of eigenaar.  

Wil je graag eens kennismaken met onze dierenartsenpraktijk kortbij Bonheiden? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32