0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Haacht

Opzoek naar een dierenarts in Haacht, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Een betrouwbare dierenarts met Heideberg

Woon je in Haacht en zorg je voor je huisdieren, hetzij een cavia, konijn, hond of kat? Uiteraard wil je naar alleen maat het allerbeste voor hen. Het hebben van een bekwame dierenarts in de buurt is dan ook van cruciaal belang. Zoek niet verder, want dierenartsenpraktijk Heideberg staat klaar om jou en je huisdieren te ondersteunen!

Dierenarts in Haacht: Jouw dierenarts in de buurt

Als dierenliefhebber in Haacht en omliggende gemeentes wil je zeker zijn dat je harige (of minder harige) metgezel de beste zorg ontvangt. Bij dierenartsenpraktijk Heideberg doen we ons uiterste best om dit te realiseren. De praktijk zelf is gevestigd in Keerbergen, vlakbij Haacht dus. We zijn een gemotiveerd en toegewijd team en we bieden een ruim gamma aan diensten en onderzoeksmogelijkheden aan. Onze dierenartsen behandelen honden, katten, kippen, konijnen en knaagdieren.

Dierenarts aan huis in Haacht

In bepaalde situaties is het voor jouw dier beter dat de dierenarts naar jou thuis komt. Dit begrijpen we maar al te goed, daarom bieden wij huisbezoeken door de dierenarts in Haacht aan. Deze kunnen enkel telefonisch ingepland worden. 

Dierenarts van wacht in Haacht: snelle en betrouwbare spoedzorg

In noodsituaties is het geruststellend te weten dat dierenartsenpraktijk Heideberg een wachtdienst biedt aan haar klanten in Haacht en naburige regio’s. Of het nu gaat om een ongeval, plotseling erg ziek worden of een ander spoedgeval, de praktijk zorgt ervoor dat je snel de hulp krijgt die je huisdier nodig heeft. Indien wij de wachtdienst zelf niet kunnen verzekeren, omdat we bijvoorbeeld met een spoedoperatie bezig zijn, dan verwijzen wij je via ons antwoordapparaat door naar een collega dierenarts van wacht in de buurt van Haacht. 

Uitgebreide diensten voor uitstekende diergeneeskunde

Zoals hierboven vermeld, biedt onze praktijk heel wat onderzoeksmogelijkheden aan. Je kan bij ons terecht voor routine-onderzoeken en vaccinaties, maar ook voor gespecialiseerde behandelingen, bloed- en urineonderzoek, RX (radiografie) en echografie, tandheelkundige zorg, microscopie, voedingsadvies en chirurgische ingrepen. We hebben ons eigen labo, waardoor we meteen de resultaten kennen en een gepaste behandeling kunnen opstarten. Je kunt erop vertrouwen dat jouw geliefde huisdier in goede handen is bij ons.

Haacht en omgeving: kwalitatieve dierenzorg dichtbij huis

Onze focus ligt op kwaliteit en toegewijde zorg, toegepast in een huiselijke sfeer. Ons team is professioneel en ervaren en schoolt zich op geregelde basis bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelingen om jouw dier zo goed mogelijk verder te helpen.

Heb je vragen of wens je een afspraak te maken? Neem zeker contact met ons op en we helpen je met plezier verder.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32