0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Grootlo

Opzoek naar een dierenarts in Grootlo, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Heideberg, jouw betrouwbare dierenarts in de buurt

Woon je in Grootlo en heb je huisdieren zoals een hond, kat, konijn, of zelfs een kip? Uiteraard wil je alleen het beste voor jouw diertjes. Het hebben van een bekwame dierenarts in de buurt is dan ook van uitzonderlijk belang. Zoek niet verder, want dierenartsenpraktijk Heideberg staat klaar om jou en je huisdier te ondersteunen! Ontdek waarom onze praktijk de ideale keuze is voor de gezondheid en het welzijn van jouw geliefde huisdieren in Grootlo.

Jouw dierenarts bij Grootlo

Woon je in Grootlo en ben je op zoek naar een dierenarts? Zoek dan niet verder, want dierenartsenpraktijk Heideberg is er voor jou. Met onze expertise en liefde voor dieren, bieden wij de beste zorg en behandelingen voor jouw huisdier(en). Van de basisdiensten zoals een consultatie en vaccinatie tot een volledig bloed- en urineonderzoek, bloeddrukmeting, chirurgie en medische beeldvorming kan je bij ons terecht.

Wat bieden wij aan?

Als dierenartspraktijk nabij Grootlo bieden wij een breed gamma aan diensten aan om jouw dier te kunnen behandelen. Je kan bij ons terecht voor consultaties, vaccinaties, gezondheidsonderzoeken, chirurgie, medische beeldvorming zoals RX en echo, bloed- en urineonderzoek, het verwijderen van tandsteen en voedingsadvies.

Dierenarts aan huis in Grootlo

Is het voor jou of voor jouw dier niet mogelijk om naar de praktijk te komen? Onze dierenartsenpraktijk biedt ook huisbezoeken in Grootlo aan. In sommige situaties kan dit een meerwaarde betekenen voor jouw dier of voor jou als baasje.

Onze expertise

We zijn een ervaren en professioneel team dat gepassioneerd is door de diergeneeskunde. Bij dierenartsenpraktijk Heideberg geloven we in een persoonlijke benadering en vertrouwen tussen eigenaar en dierenarts en tussen dier en dierenarts. We luisteren naar jouw dier en naar jouw wensen en behoeften en doen ons uiterste best om jouw dier zo goed mogelijk te behandelen. 

Onze missie

We streven naar de beste zorg en behandeling voor jouw huisdier. We zijn toegewijd aan het leveren van kwalitatieve zorg aan eerlijke tarieven. Elk dier is uniek en daarom bieden we een persoonlijke benadering voor elke patiënt. Jouw dier is bij ons in goede handen.

Dierenarts van wacht in Grootlo

Soms heb je buiten de normale openingsuren een noodgeval. In dat geval is het goed om te weten dat er altijd een dierenarts van wacht beschikbaar is om hulp te bieden. Wij zijn voor onze patiënten ook buiten onze openingsuren bereikbaar voor spoedgevallen. Het kan voorvallen dat we je moeten doorverwijzen naar een collega dierenarts in de buurt van Grootlo, dan zal dit telkens vermeld worden op ons antwoordapparaat. 

Huisdieren zijn een stukje van ons gezin. Daarom zijn we er om je dier te helpen en gezond te houden of te maken. Voor ons team staat het welzijn van jouw huisdier centraal. Kom langs bij onze praktijk of neem contact met ons op als je verdere vragen hebt of een afspraak wenst te maken.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32