0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Tremelo

Opzoek naar een dierenarts in Tremelo, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Wij zijn jouw dierenarts in de buurt.

Woon je in Tremelo en wil je alleen het beste voor jouw huisdier? Dan is Heideberg jouw dierenarts voor de regio Tremelo. Betrouwbare service en correcte diergeneeskunde zijn onze prioriteit, en we begrijpen dat een goede relatie met een dierenarts in Tremelo van essentieel belang is voor de gezondheid en het welzijn van je geliefde huisdier. Bij Dierenartsenpraktijk Heideberg streven we ernaar om een vertrouwde partner te zijn in de zorg voor jouw huisdier, met toegewijde professionals die zich inzetten voor de beste medische zorg en persoonlijke aandacht.

Ben je op zoek naar een liefdevolle dierenarts in Tremelo? Dan zit je goed bij Dierenartsenpraktijk Heideberg. Wij behandelen honden, katten, kippen, konijnen, hamsters, cavia’s en andere knaagdieren. In onze praktijk wordt jouw huisdier met zorg behandeld. We bieden bovendien heel wat onderzoeksmogelijkheden aan.

Consultatie

Dierenartsenpraktijk Heideberg is jouw dierenarts in Tremelo . Hier nemen wij de tijd om naar jou én naar jouw huisdier te luisteren. Helaas kunnen deze laatsten niet praten, maar wij doen steeds ons uiterste best om alle signalen van jouw huisdier op te pikken, om zo tot een juiste diagnose en passende behandeling te komen. We zijn toegewijd om in elke situatie de best mogelijke zorg te bieden.

Gezondheidsonderzoek en preventie

In onze praktijk werken we proactief om ziekten en aandoeningen bij jouw dier te vermijden. Daarom raden we aan om jouw dier correct te laten vaccineren en ook regelmatig een gezondheidscontrole in te boeken. Net zoals bij mensen, raden we bij oudere dieren aan om tijdig een bloedonderzoek uit te voeren. Hierdoor kunnen we bepaalde problemen voor zijn en ingrijpen voordat het te laat is. We beschikken over ons eigen labo, waardoor we snel de resultaten hebben. 

Chirurgie

Als een chirurgische ingreep vereist is, staan wij klaar om deze uit te voeren. Ons ervaren team zal dit steeds met de grootste zorg doen en we bespreken de operatie ook steeds op voorhand met jou, zodat er ruimte is voor eventuele vragen.

Wij beschikken over gas-anesthesie, net zoals in de humane geneeskunde, om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Medische beeldvorming

Wij beschikken we over de nieuwste apparatuur voor medische beeldvorming, zoals RX en echo, om de oorzaak van de symptomen van jouw huisdier op te sporen. Dit stelt onze dierenarts(en) in staat om jouw dier helemaal uit te lichten en een nauwkeurige diagnose te stellen en de juiste behandelingen voor te schrijven.

Tandheelkunde

De gezondheid van de tanden en het tandvlees is net zo belangrijk bij huisdieren als bij mensen. Daarom bieden wij ook tandheelkundige behandelingen aan om de mondgezondheid van jouw huisdier te behouden en te verbeteren. We adviseren je ook over de juiste voeding en verzorging die bijdraagt tot het behoud van een goede mondhygiëne.

Dierenarts aan huis in Tremelo

In bepaalde situaties kan het fijn zijn dat de dierenarts naar jouw thuis komt. Indien gewenst, bieden onze dierenartsen dan ook huisbezoeken in Tremelo aan. Zo blijft jouw dier in zijn bekende omgeving.

Dierenarts van Wacht in Tremelo

Wist je dat wij ook een dierenarts van wacht hebben buiten onze reguliere openingstijden? Zo kun je altijd op ons rekenen, ook als je na de reguliere openingstijden van de praktijk een noodgeval hebt. Onze dierenarts van wacht staat klaar om jouw huisdier in geval van nood te helpen. Voor de wachtdienst werken wij samen met verschillende dierenartsen uit de buurt van Tremelo. Als wij zelf niet van wacht zijn, hoor je op ons antwoordapparaat bij welke dierenarts in de buurt je best terecht kan.

Heb je nog vragen of wens je een afspraak te maken? ze Neem zeker contact met ons op en we bekijken samen hoe wij jouw huisdier het beste kunnen helpen.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32