0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Schriek

Opzoek naar een dierenarts in Schriek, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Dierenartsenpraktijk Heideberg is jouw perfecte partner

Als je in Schriek woont en je hebt een huisdier, wil je ongetwijfeld alleen het allerbeste voor je hond, kat, kip, cavia, of… . Het is van groot belang om een bekwame dierenarts in de nabije omgeving te hebben. Zoek niet verder, want dierenartsenpraktijk Heideberg staat klaar om jou en je huisdier te ondersteunen! Onze praktijk is de ideale keuze voor de gezondheid en het welzijn van jouw geliefde huisdieren in Schriek.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren dierenarts in Schriek? Dan helpen we je graag verder bij Dierenartsenpraktijk Heideberg, een dierenartsenpraktijk vlakbij Schriek. Bij ons kan je terecht met katten, honden, kippen, konijnen, cavia’s en andere knaagdieren.  Onze dierenartsenpraktijk is opgericht met als visie om de beste zorgen te bieden aan elke patiënt en diens eigenaar. Je komt bij ons terecht in een warme sfeer waar we met plezier werken om jouw huisdier beter te maken. Ons team streeft naar kwalitatieve diergeneeskunde aan eerlijke prijzen. 

Als dierenartsenpraktijk nabij Schriek bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan. Of je nu langskomt voor een routine consultatie, een bloeddrukmeting of een operatieve ingreep, wij staan voor je klaar. Naast gezondheidsonderzoeken en vaccinaties, bieden wij ook chirurgie, medische beeldvorming (RX en echo), bloed- en urineonderzoek, tandheelkunde en voedingsadvies aan. We beschikken over moderne apparatuur om kwalitatief werk te kunnen leveren. 

Dierenarts op huisbezoek in Schriek

Onze praktijk biedt ook huisbezoeken aan. Voor sommige dieren of eigenaars en in sommige situaties kan het handiger zijn dat de dierenarts aan huis komt. Indien gewenst, komt onze dierenarts op huisbezoek in Schriek. 

Dierenarts van wacht in Schriek

In geval van nood of als jouw huisdier onverhoopt erg ziek wordt buiten de openingsuren van onze praktijk, staat er altijd een dierenarts van wacht voor je klaar. We proberen steeds zelf paraat te staan voor onze patiënten, maar soms zijn we bijvoorbeeld met een spoedoperatie bezig en dan zullen we je moeten doorsturen naar een collega dierenarts in de buurt van Schriek. Neem bij spoedgevallen steeds telefonisch contact met ons op en we helpen je snel verder!

Bij Dierenartsenpraktijk Heideberg hechten we veel waarde aan open communicatie, eerlijkheid en professionaliteit. Als je op zoek bent naar een dierenarts regio Schriek, neem dan gerust contact op met ons. We leren jou en jouw huisdier graag beter kennen.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32