0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Rijmenam

Opzoek naar een dierenarts in Rijmenam, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Heideberg is jouw dierenartsenpraktijk.

Je woont in Rijmenam en hebt een huisdier dan wil je het allerbeste voor je trouwe viervoeter, pluizige konijn of levendige parkiet. Het is van groot belang om een bekwame dierenarts in de nabije omgeving te hebben. Zoek niet verder, want Dierenartsenpraktijk Heideberg staat paraat om jou en je huisdier te ondersteunen!

Onze dieren zijn een belangrijk onderdeel van ons leven en als eigenaar wil je natuurlijk alleen het beste voor jouw huisdier. Het is belangrijk om een dierenarts te vinden die alles doet om jouw huisdier gezond en gelukkig te houden én waar jij als baasje een goed gevoel bij hebt. Woon je in Rijmenam en ben je op zoek naar een betrouwbare dierenarts? Bij Dierenartsenpraktijk Heideberg is de gezondheid van jouw dier onze grootste prioriteit.

Onze praktijk behandelt niet alleen honden en katten, maar ook kippen, konijnen, fretten, hamsters en cavia’s. 

Een bezoekje bij de dierenarts in de buurt van Rijmenam

Tijdens een klassieke consultatie zal onze dierenarts jouw huisdier grondig onderzoeken en advies geven om je dier gezond te houden of te maken. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je dier gevaccineerd moet worden of medicatie of supplementen nodig heeft om te genezen en zich weer beter te voelen. Soms zullen we een bloed- of urineonderzoek aanraden om eventuele gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen of om tot een juiste diagnose te kunnen komen.

Bij Dierenartsenpraktijk Heideberg bieden we ook andere diensten aan, waaronder chirurgie en medische beeldvorming, zoals RX en echo. Ook tandheelkunde en voeding zijn een zeer belangrijk onderdeel van de gezondheid van jouw dier. Daarom bieden we ook tandverzorging, tandoperaties en voedingsadvies aan.

Dierenarts aan huis in Rijmenam

Onze dierenartsen bieden ook huisbezoeken in Rijmenam aan, zodat jijzelf en je huisdier zich op hun gemak voelen in hun eigen omgeving. In bepaalde situaties kan dit een meerwaarde bieden voor het dier en/of voor het baasje. 

Dierenarts van wacht in Rijmenam

Hoe vervelend het ook is, een noodgeval kan zich op elk moment voordoen. In dat geval is het geruststellend om te weten dat er een dierenarts van wacht beschikbaar is om jouw huisdier verder te helpen. Dierenartsenpraktijk Heideberg biedt voor haar klanten een dierenarts van wacht aan in de regio Rijmenam. 

Of je nu een consultatie of operatie wilt inplannen of dringend een dierenarts in de buurt van Rijmenam voor jouw dier nodig hebt, wij zijn er om jullie te helpen. We behandelen jouw dieren alsof het onze eigen huisdieren zijn. Neem gerust contact op met ons op om een afspraak te maken en te zien wat we voor jou en jouw dier kunnen betekenen. Indien wij de wachtdienst niet zelf verzorgen dan kan je op ons antwoordapparaat horen welke dierenarts er van wacht is in de buurt van Rijmenam

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32