0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Dierenarts in Putte

Opzoek naar een dierenarts in Putte, dan ben je hier aan het juiste adres. Plan snel je afspraak in.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

9.30u tot 12.00u

14.00u tot 19.00u

Zaterdag:

9.00u tot 11.00u

Wij werken enkel op afspraak

Maak hier een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Dierenartsenpraktijk Heideberg is de vertrouwde dierenartspraktijk bij jou in de buurt

Woon je in Putte en ben je op zoek naar optimale zorg voor je huisdier? Dan vormt Dierenartsenpraktijk Heideberg de perfecte keuze voor de regio Putte. Wij leggen de nadruk op betrouwbare service en hoogwaardige diergeneeskunde. Het belang van een goede dierenarts in de buurt van Putte kan niet genoeg benadrukt worden voor de gezondheid van je geliefde huisdier. Bij Heideberg streven we ernaar een betrouwbare partner te zijn in de zorg voor jouw huisdier. Ons team staat klaar om de beste medische zorg en persoonlijke aandacht te bieden. Kies voor de vertrouwde expertise van Heideberg voor een gezond en gelukkig leven voor jouw huisdier in Putte.

Jouw dierenarts in de buurt van Putte

In de regio Putte staat Dierenartsenpraktijk Heideberg synoniem voor hoogwaardige diergeneeskunde aan eerlijke prijzen. Onze praktijk, gelegen in de nabije omgeving, biedt een uitgebreid gamma aan diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw geliefde huisdier de beste zorg krijgt die het verdient. Als je een dierenarts in de buurt van Putte zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Uitgebreide dienstverlening voor optimale gezondheid

Onze praktijk biedt een breed gamma aan diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw huisdier een lang, gezond en gelukkig leven leidt. Onze dierenartsen kunnen jouw dier volledig onder de loep nemen. Van snel en efficiënt bloed- en urineonderzoek (met resultaten binnen 15 minuten), tot gespecialiseerde tandheelkunde, microscopisch onderzoek, voedingsadvies op maat en geavanceerde medische beeldvorming, waaronder RX en echografie. Daarnaast voeren we chirurgische ingrepen uit met de grootste zorg voor het welzijn van jouw huisdier.

Dierenarts van wacht in Putte

In geval van spoed is het goed om te weten dat onze praktijk een toegewijde dierenarts van wacht heeft voor omliggende gemeenten, waaronder Putte. Onze dierenartsenpraktijk zorgt er steeds voor dat je bij een dierenarts van wacht terecht kan. Ofwel kan je bij ons terecht ofwel hoor je op ons antwoordapparaat bij welke collega dierenarts in de buurt van Putte je terecht kan.

Betrouwbare partner voor jouw huisdier in de Regio Putte

Wij zijn een betrouwbare dierenarts in de regio Putte en ook omliggende gemeenten. Met ons ervaren en toegewijde team staan we voor kwalitatieve diergeneeskundige zorg. Wij zullen steeds ons uiterste best doen en jouw dier verzorgen alsof het ons eigen dier is.

Huisbezoek dierenarts in Putte

Soms is het handiger dat de dierenarts aan huis komt. Met onze praktijk bieden we ook huisbezoeken aan in Putte. In bepaalde situaties is het voor jouw dier aangenamer om gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving te kunnen blijven.

Dierenarts in de buurt van Putte

Voor ons is een huisdier een waardevol familielid en daarom streven we er ook naar om het welzijn en de gezondheid van jouw dier te optimaliseren. Onze passie voor dieren komt tot uiting in elke dienst die we aanbieden. We creëren bovendien een warme en gastvrije omgeving waarin jouw huisdier zich zo veel mogelijk op zijn gemak voelt. Als je een dierenarts in de buurt van Putte zoekt, verwelkomen wij je graag. Je kan ons steeds contacteren voor een afspraak of voor verdere vragen. 

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32