0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Euthanasie

Afscheid nemen van een geliefd huisdier is een emotioneel moment, maar wij zorgen voor een waardige afsluiting en begeleiden u met respect doorheen dit proces.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Pootje in hand, afscheid nemen

Een waardig afscheid voor jouw trouwe metgezel

Helaas komt er een dag waarop we afscheid moeten nemen van onze trouwe metgezel. Dit is een heel moeilijk en emotioneel gebeuren. We zorgen ervoor dat jouw dier op een waardige manier kan gaan en begeleiden je tijdens dit moeilijke proces. 

We voorzien hiervoor voldoende tijd, zodat alles op jouw tempo kan gebeuren en zodat je de tijd krijgt die je nodig hebt om afscheid te nemen.
We bespreken ook wat er na het overlijden gebeurt en wat de opties zijn (bv. individuele crematie, gezamenlijke crematie, …).

Indien gewenst kan een euthanasie aan huis gebeuren, zodat jouw dier in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Radiografie hond

waarom heideberg

De gezondheid van jouw dier is onze prioriteit

  • Correcte diergeneeskunde
  • Eerlijke tarieven
  • De nieuwste apparatuur en technologie
  • Makkelijk bereikbaar
  • Parking voor de deur
  • Aangename sfeer
  • Snel resultaat dankzij ons eigen labo

Wij doen steeds ons uiterste best om jouw dier zo goed mogelijk verder te helpen. Dankzij het volgen van bijscholingen blijven we continu op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken binnen de diergeneeskunde. 

Dierenartsenpraktijk Heideberg is jouw dierenarts in de buurt waar je terecht kan met jouw hond, kat, konijn, knaagdier, of kip voor o.a. volgende diensten: consultatie, vaccinatie, chirurgie, radiografie en echografie, bloed- en urineonderzoek, tandheelkunde en tandverzorging, hospitalisatie, euthanasie, dierenarts aan huis, gewichtsbegeleiding, microscopie, bloeddrukmeting en oogdrukmeting.