0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Gewichtsbegeleiding

Overgewicht bij huisdieren brengt risico’s met zich mee, maar afvallen moet op een verantwoorde manier met begeleiding om te voorkomen dat er nieuwe problemen ontstaan.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Hond, puppy en poes

Gezond gewicht: het beste voor jouw huisdier

Verschillende aandoeningen zoals diabetes en artrose worden in de hand gewerkt door overgewicht. Het kan echter heel moeilijk zijn om het ideale lichaamsgewicht van je huisdier te bereiken. Bovendien mag een dier ook niet te snel afvallen, want ook dit houdt medische risico’s in! Soms ligt een bepaalde aandoening aan de basis van overgewicht. Daarom begeleiden we je graag verder om het doel te bereiken.

Daarnaast kan ook ondergewicht gevaarlijk zijn voor je huisdier. Ook hier kunnen bepaalde ziektes hiervoor verantwoordelijk zijn. Samen gaan we hiernaar op zoek en zullen we trachten opnieuw een gezond gewicht voor jouw huisdier te bereiken door bijvoorbeeld de juiste voeding te geven.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Radiografie hond

waarom heideberg

De gezondheid van jouw dier is onze prioriteit

  • Correcte diergeneeskunde
  • Eerlijke tarieven
  • De nieuwste apparatuur en technologie
  • Makkelijk bereikbaar
  • Parking voor de deur
  • Aangename sfeer
  • Snel resultaat dankzij ons eigen labo

Wij doen steeds ons uiterste best om jouw dier zo goed mogelijk verder te helpen. Dankzij het volgen van bijscholingen blijven we continu op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken binnen de diergeneeskunde. 

Dierenartsenpraktijk Heideberg is jouw dierenarts in de buurt waar je terecht kan met jouw hond, kat, konijn, knaagdier, of kip voor o.a. volgende diensten: consultatie, vaccinatie, chirurgie, radiografie en echografie, bloed- en urineonderzoek, tandheelkunde en tandverzorging, hospitalisatie, euthanasie, dierenarts aan huis, gewichtsbegeleiding, microscopie, bloeddrukmeting en oogdrukmeting.