0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Medische beeldvorming

Wij beschikken we over een echografietoestel voor abdominale echografieën en een röntgentoestel om RX-foto’s te nemen. Heel belangrijk in het stellen van de juiste diagnose.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

RX foto's, RX toestel

Medische beeldvorming voor een accurate diagnose

Soms is extra onderzoek vereist om de juiste diagnose te kunnen stellen. Daarom beschikken we over een echografietoestel voor abdominale echografieën en een röntgentoestel om RX-foto’s te nemen. Radiografieën zijn nuttig voor heel wat verschillende zaken. Hiermee kunnen we de beenderen bekijken om bijvoorbeeld botbreuken vast te stellen of artrose te beoordelen. Daarnaast kunnen we een foto maken van de borstkas om het hart en de longen in beeld te brengen. Ook van de buik nemen we geregeld foto’s om de verschillende organen te bekijken. Zo kunnen bijvoorbeeld blaasstenen of een maagtorsie gediagnosticeerd worden.

RX foto's

Voor sommige zaken gebruiken we liever het echo-toestel. Met een echografie kunnen we bijvoorbeeld dracht vaststellen of de urineblaas grondig inspecteren om blaasgeruis of blaasstenen nog beter te beoordelen. Onder echografische begeleiding kunnen we bijvoorbeeld ook de blaas aanprikken om op een steriele manier een urinestaal te verzamelen.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Radiografie hond

waarom heideberg

De gezondheid van jouw dier is onze prioriteit

  • Correcte diergeneeskunde
  • Eerlijke tarieven
  • De nieuwste apparatuur en technologie
  • Makkelijk bereikbaar
  • Parking voor de deur
  • Aangename sfeer
  • Snel resultaat dankzij ons eigen labo

Wij doen steeds ons uiterste best om jouw dier zo goed mogelijk verder te helpen. Dankzij het volgen van bijscholingen blijven we continu op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken binnen de diergeneeskunde. 

Dierenartsenpraktijk Heideberg is jouw dierenarts in de buurt waar je terecht kan met jouw hond, kat, konijn, knaagdier, of kip voor o.a. volgende diensten: consultatie, vaccinatie, chirurgie, radiografie en echografie, bloed- en urineonderzoek, tandheelkunde en tandverzorging, hospitalisatie, euthanasie, dierenarts aan huis, gewichtsbegeleiding, microscopie, bloeddrukmeting en oogdrukmeting.