0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Microscopie

De microscoop is een onmisbaar hulpmiddel in de diergeneeskunde om diagnoses te stellen van kleine, onzichtbare kriebelbeestjes zoals mijten en parasieten die grote overlast kunnen veroorzaken.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Microscopie

Onmisbaar voor diergeneeskundige diagnoses

Een microscoop is een handige tool in de diergeneeskunde om diagnoses te kunnen stellen. Bepaalde kleine kriebelbeestjes kunnen we niet met het blote oog zien, maar kunnen wel erge overlast veroorzaken. Denk maar aan mijten en parasieten. Deze kunnen we via de microscoop opsporen.

Ook kan microscopie een belangrijke bijdrage leveren bij het onderzoeken van lichaamsvochten en gezwellen. Via de microscoop kunnen we kijken welke types van cellen hierin zitten. Zo krijgen we een beter beeld van het soort vocht of gezwel.

Tot slot gebruiken we onze microscoop vaak bij oorontstekingen. Zo kunnen we kijken wat de oorzaak is van deze ontsteking en welk product de juiste oplossing kan bieden.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Radiografie hond

waarom heideberg

De gezondheid van jouw dier is onze prioriteit

  • Correcte diergeneeskunde
  • Eerlijke tarieven
  • De nieuwste apparatuur en technologie
  • Makkelijk bereikbaar
  • Parking voor de deur
  • Aangename sfeer
  • Snel resultaat dankzij ons eigen labo

Wij doen steeds ons uiterste best om jouw dier zo goed mogelijk verder te helpen. Dankzij het volgen van bijscholingen blijven we continu op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken binnen de diergeneeskunde. 

Dierenartsenpraktijk Heideberg is jouw dierenarts in de buurt waar je terecht kan met jouw hond, kat, konijn, knaagdier, of kip voor o.a. volgende diensten: consultatie, vaccinatie, chirurgie, radiografie en echografie, bloed- en urineonderzoek, tandheelkunde en tandverzorging, hospitalisatie, euthanasie, dierenarts aan huis, gewichtsbegeleiding, microscopie, bloeddrukmeting en oogdrukmeting.