0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Chirurgie

Chirurgische ingrepen zoals sterilisaties, castraties, gezwellen wegnemen, keizersnedes, … staan dagelijks op onze agenda.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Chirurgische ingrepen in het belang van jouw huisdier

Chirurgische ingrepen zoals sterilisaties, castraties, gezwellen wegnemen, keizersnedes, … staan dagelijks op onze agenda. Onze dierenartsen voeren deze operaties met veel zorgvuldigheid uit en bespreken steeds op voorhand alles omtrent de ingreep (voor- en nazorg, verloop van de operatie, gebruikte technieken, mogelijke complicaties, …). 

Ook voor orthopedische operaties en gecompliceerde ingrepen kan je bij ons terecht. Hiervoor werken wij samen met een specialist.

We doen er alles aan om de anesthesie van jouw dier zo veilig en gecontroleerd mogelijk te laten verlopen.

Bij oudere dieren, risicorassen of dieren met een medische voorgeschiedenis, voeren we eerst een bloedonderzoek uit om te kijken of er een aangepast anesthesie-protocol moet gebruikt worden. 

Eens de dieren veilig in slaap werden gebracht, werken we, zoals in de humane geneeskunde, met gas-anesthesie om de dieren op de veiligst mogelijke manier onder verdoving te houden. 

We beschikken over moderne apparatuur om de vitale functies (ademhaling, bloeddruk, hartfunctie) te monitoren tijdens de verdoving.

Na de ingreep kunnen dieren veilig wakker worden in onze hospitalisatie. Hier worden ze opgevolgd en warm gehouden tot ze klaar zijn om weer naar huis te gaan.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Radiografie hond

waarom heideberg

De gezondheid van jouw dier is onze prioriteit

  • Correcte diergeneeskunde
  • Eerlijke tarieven
  • De nieuwste apparatuur en technologie
  • Makkelijk bereikbaar
  • Parking voor de deur
  • Aangename sfeer
  • Snel resultaat dankzij ons eigen labo

Wij doen steeds ons uiterste best om jouw dier zo goed mogelijk verder te helpen. Dankzij het volgen van bijscholingen blijven we continu op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken binnen de diergeneeskunde. 

Dierenartsenpraktijk Heideberg is jouw dierenarts in de buurt waar je terecht kan met jouw hond, kat, konijn, knaagdier, of kip voor o.a. volgende diensten: consultatie, vaccinatie, chirurgie, radiografie en echografie, bloed- en urineonderzoek, tandheelkunde en tandverzorging, hospitalisatie, euthanasie, dierenarts aan huis, gewichtsbegeleiding, microscopie, bloeddrukmeting en oogdrukmeting.