0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Vaccinatie

Voor de gezondheid van jouw huisdier, laat deze tijdig vaccineren. Ook als je op vakantie gaat met je huisdier is dit van groot belang.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Vaccinatie

Laat jouw huisdier tijdig vaccineren

Jaarlijkse vaccinaties zijn heel belangrijk voor het welzijn van jouw dier. Door je huisdier tijdig te laten vaccineren, kan je heel wat ziektes vermijden. Sommige vaccinaties dienen jaarlijks te gebeuren, andere elke 3 jaar. Tijdens een consultatie bekijken we wanneer jouw dier welk vaccin nodig heeft, zodat het steeds goed beschermd blijft. 

Wanneer je op vakantie gaat naar het buitenland, is het verplicht om je hond, kat of fret te laten vaccineren tegen hondsdolheid of rabiës. Dit vaccin dient tijdig (minstens 21 dagen voor vertrek) gegeven te worden. 

Vaccinatie

Bovendien moet je dier zeker gechipt zijn en een Europees paspoort hebben. Afhankelijk van het land waarnaar je reist, is er een extra bescherming nodig tegen parasieten die bij ons niet voorkomen. Vertrek je met je dier op vakantie? Boek dan op tijd een afspraak zodat we je dier helemaal reisklaar kunnen maken.

Ook voor titering kan je bij ons terecht. Hierbij wordt via een bloedonderzoek nagegaan of er nog voldoende antistoffen aanwezig zijn om een vaccin te kunnen uitstellen. Dit kan echter niet voor alle types van vaccins. Heb je hieromtrent nog vragen? Contacteer ons gerust en we helpen je graag verder.

Ook interessant:

> Het belang van vaccinatie voor je kat

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Radiografie hond

waarom heideberg

De gezondheid van jouw dier is onze prioriteit

  • Correcte diergeneeskunde
  • Eerlijke tarieven
  • De nieuwste apparatuur en technologie
  • Makkelijk bereikbaar
  • Parking voor de deur
  • Aangename sfeer
  • Snel resultaat dankzij ons eigen labo

Wij doen steeds ons uiterste best om jouw dier zo goed mogelijk verder te helpen. Dankzij het volgen van bijscholingen blijven we continu op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken binnen de diergeneeskunde. 

Dierenartsenpraktijk Heideberg is jouw dierenarts in de buurt waar je terecht kan met jouw hond, kat, konijn, knaagdier, of kip voor o.a. volgende diensten: consultatie, vaccinatie, chirurgie, radiografie en echografie, bloed- en urineonderzoek, tandheelkunde en tandverzorging, hospitalisatie, euthanasie, dierenarts aan huis, gewichtsbegeleiding, microscopie, bloeddrukmeting en oogdrukmeting.