0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Hospitalisatie

Onze hospitalisatieruimte wordt onder meer gebruikt voor dieren die geopereerd werden om nog even te bekomen na de ingreep. Ook dieren die erg ziek zijn worden gehospitaliseerd.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Gehospitaliseerde poes

Hospitalisatieruimte: een veilige omgeving voor herstel

Onze hospitalisatieruimte wordt onder meer gebruikt voor dieren die geopereerd werden om nog even te bekomen na de ingreep. Zo worden ze gecontroleerd weer wakker en zitten ze in een veilige omgeving tot ze klaar zijn om naar huis te gaan.

Ernstig zieke dieren of dieren die intensieve verzorging nodig hebben, kunnen ook bij ons opgenomen worden. Zo kunnen ze goed gemonitord worden en de nodige therapie krijgen. We beschikken over verwarmde hokken voor onderkoelde dieren en indien nodig, kunnen we deze ook een verwarmd infuus geven om nog sneller weer op te warmen. In onze hospitalisatie hebben we ook speciale zuurstofhokken voor patiënten met ademnood.

Moet jouw dier voor een langere tijd opgenomen worden? Dan voorzien we bezoekmomenten, zodat je je dier niet te lang hoeft te missen. Dit gebeurt enkel op afspraak om onze gehospitaliseerde dieren de nodige rust te kunnen bieden die ze nodig hebben voor hun herstel.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Radiografie hond

waarom heideberg

De gezondheid van jouw dier is onze prioriteit

  • Correcte diergeneeskunde
  • Eerlijke tarieven
  • De nieuwste apparatuur en technologie
  • Makkelijk bereikbaar
  • Parking voor de deur
  • Aangename sfeer
  • Snel resultaat dankzij ons eigen labo

Wij doen steeds ons uiterste best om jouw dier zo goed mogelijk verder te helpen. Dankzij het volgen van bijscholingen blijven we continu op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken binnen de diergeneeskunde. 

Dierenartsenpraktijk Heideberg is jouw dierenarts in de buurt waar je terecht kan met jouw hond, kat, konijn, knaagdier, of kip voor o.a. volgende diensten: consultatie, vaccinatie, chirurgie, radiografie en echografie, bloed- en urineonderzoek, tandheelkunde en tandverzorging, hospitalisatie, euthanasie, dierenarts aan huis, gewichtsbegeleiding, microscopie, bloeddrukmeting en oogdrukmeting.