0472 22 32 32

Info@heideberg.be

Lindenstraat 28, 3140 Keerbergen

Consultatie, onderzoek en advies

Om de gezondheid van je huisdier te bewaken en te zorgen voor een optimale levenskwaliteit, is het belangrijk om tijdig op consultatie te gaan voor onderzoek en advies.

Maak een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Kat en hond

Laat je dier tijdig onderzoeken

Is jouw huisdier ziek of zijn er bepaalde klachten? Een consultatie kan om verschillende redenen aanbevolen zijn. Bijvoorbeeld bij braken, diarree, manken, ademhalingsproblemen, veranderd gedrag, tekenen van pijn, enzovoort. Tijdens een consultatie wordt je dier grondig onderzocht en wordt nagegaan wat er precies aan de hand is. De dierenarts zal met jou overlopen welke behandeling nodig is en of er al dan niet extra onderzoeken dienen te gebeuren.

Kat en hond

Ook voor advies of voor preventieve zorg bieden wij consultaties aan. Dit kan gaan van het vaccineren of chippen van je huisdier tot het ontwormen, het knippen van de nagels en het ledigen van de anaalklieren. Voor de meeste basis zaken kan onze dierenarts op huisbezoek komen.

Heb je een nieuwe puppy of een nieuw kitten? Dan kan je bij ons terecht voor advies over de nodige verzorging.

Bekijk online de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Maak online een afspraak

Of bel ons

0472 22 32 32

Radiografie hond

waarom heideberg

De gezondheid van jouw dier is onze prioriteit

  • Correcte diergeneeskunde
  • Eerlijke tarieven
  • De nieuwste apparatuur en technologie
  • Makkelijk bereikbaar
  • Parking voor de deur
  • Aangename sfeer
  • Snel resultaat dankzij ons eigen labo

Wij doen steeds ons uiterste best om jouw dier zo goed mogelijk verder te helpen. Dankzij het volgen van bijscholingen blijven we continu op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken binnen de diergeneeskunde. 

Dierenartsenpraktijk Heideberg is jouw dierenarts in de buurt waar je terecht kan met jouw hond, kat, konijn, knaagdier, of kip voor o.a. volgende diensten: consultatie, vaccinatie, chirurgie, radiografie en echografie, bloed- en urineonderzoek, tandheelkunde en tandverzorging, hospitalisatie, euthanasie, dierenarts aan huis, gewichtsbegeleiding, microscopie, bloeddrukmeting en oogdrukmeting.